Hvordan vil du at bloggen min skal være?

Om en ukes tid blir det igjen fart på bloggen min. Fram til da vil jeg gjerne ha innspill fra dere på hva dere vil at jeg skal bruke bloggen til.

Hvor ofte bør jeg oppdatere bloggen?

Skal jeg skrive kortere om dagsaktuelle saker eller lengre kommentarer til saker AUF og jeg er opptatt av?

Hva synes dere om videoblogginnlegg?

Skriv inn dine kommentarer her – jeg gleder meg til mer fast blogging framover!

Vist 365 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Flott eskil! Bra du fortsetter med god aktivitet på bloggen. Eg håper på du har minst et innlegg hver uke. Hadde vært konge hvis du kunne det. Trenger ikke være kjempe langt bare at du er ofte inne med nye innlegg om dagaktuelle saker:) Fortsett med videoblogginnlegg, du e den beste AUFeren på det ;) Samtidig er det en fin måte å spre på facebook, og flere folk sjekker nok ut video framfor ting man skriver.

Kom med jevnlige kommentarer til aktuelle saker. Viktig at AUF er på hugget i forhold til mediabildet, og bloggen er en fin arena til å underbygge utspill fra AUF. Gledelig å se at vi setter dagsorden med tydelig, rød politikk. Gode initiativer ift KrF og foreldrepermisjon!

Må nesten også støtte dagsaktuelle saker heller enn lange poster om AUFs kjerneverdier og viktigste saker. Slike lange kommentarer passer som regel ikke supert på blogg. Lengre kommentarer blir fort uoversiktelig og uengasjerende på skjermen. Det er bedre å ty til disse i taler og innledninger/foredrag.

Henger meg på det Even sier:)

Jeg synes at en blogg i uka er et fint mål, så lenge du føler du har noe meningsfullt å blogge om.

Enig med Even i at kommentarer til aktuelle saker er fint, samtidig som det er viktig å fronte de gode og trauste sakene til AUF også. :)

Annonse